Over ons

Over Golden Ass

Kom meer te weten over ons

Als je op zoek bent naar een boxershort of zwembroek die heerlijk comfortabel zit en waarmee je ook nog eens goed voor de dag kunt komen dan ben je bij Golden Ass aan het juiste adres.

0

Tevreden klanten

Est. 2019

Ons verhaal

Als je op zoek bent naar een boxershort of zwembroek die heerlijk comfortabel zit en waarmee je ook nog eens goed voor de dag kunt komen dan ben je bij Golden Ass aan het juiste adres. We leveren heren ondergoed en zwembroeken met elegantie en een perfecte snit.

We staan voor exclusiviteit die gezien mag worden. Al ons heren ondergoed wordt gemaakt van de beste katoen met elastaan voor de ultieme stretch. Je kent ons van 538 en SLAM!

Jij vraagt elke dag het beste van jezelf en dat vraag je ook van je kleding. Je staat je mannetje en komt graag goed voor de dag. Je leven is een avontuur waarbij jij de touwtjes stevig in handen hebt. Dat vraagt wat van jou en van je kleding. Je doet geen concessies, alleen het beste is goed genoeg.

Je gaat voor goud en dat doen wij ook met Golden Ass. Alleen een boxershort en swimshort die goed aansluit en de hele dag goed blijft zitten kan onze testen doorstaan. De gouden band en hoge kwaliteit stof geven je onderbroek een extra luxe twist. Je bekent kleur met de boxershorts van Golden Ass.

Elegantie en exclusiviteit

Al onze producten zijn elegant en hebben een exclusieve uitstraling. Onze heren boxershorts hebben de perfecte fit. Ze sluiten perfect om jouw lichaam en geven je de hele dag door optimaal draagcomfort. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent en je vrij voelt om te bewegen. Ondergoed met een gouden randje. Geen schreeuwerige patronen, wel mooie kleuren die ook lang mooi blijven . Zwembroeken met een gouden rits die de broekzak afsluit zodat je nooit meer je spullen kwijtraakt en de hele dag kunt genieten van het buitenleven.

Boxershorts

Ons ondergoed is stijlvol en elegant. Je kunt zelf je eigen pakket samenstellen. Je kunt kiezen uit een aantal luxe kleuren en zelf bepalen welke kleuren je bestelt. We geven je maximale flexibiliteit en optimale bewegingsvrijheid bij elke boxershort.

Swimshorts

Onze zwembroeken zijn ideaal om een dag te zwemmen of lekker te sporten. En ook hier doen we geen concessies aan de kwaliteit. De swimshort heeft de juiste pasvorm en je kunt er makkelijk je spullen in meenemen. De heren zwembroek heeft een zak die met een gouden rist goed af te sluiten is. Zo heb je altijd al je spullen bij de hand.

Sokken

Naast boxershorts en zwembroeken leveren we sokken die heerlijk comfortabel dragen tijdens het sporten of een drukke dag.